سرور های اچ پی

سرور های اچ پی

سرور های اچ پی

سرور های اچ پی

آشنایی با حملات DOS و DDOS

آشنایی با حملات DOS و DDOS

آشنایی با حملات DOS و DDOS

آشنایی با حملات DOS و DDOS

حملات DOS و DDOS زمانیکه اتفاق می‌افتد ترافیک غیرواقعی بر روی سایت شما افزایش می‌یابد و موجب مصرف بیش از حد منابع سرور می‌شود و بدین شکل باعث از کارافتادن سرور و سایت می‌شود. در این مقاله قصد داریم به آشنایی با حملات DOS و DDOS بپردازیم و همچنین شما را با روش‌های جلوگیری از حملات DOS و DDOS آشنا خواهیم کرد.

تعریف حملات DOS

آشنایی با حملات DOS و DDOS

DOS یا denial-of-service و DDOS یا distributed denial-of-service به حملاتی گفته میشود که نفوذگر با ارسال درخواست های بسیار به یک سرور یا کامپیوتر، باعث استفاده بیش از حد از منابع آن مانند پردازنده سرور، بانک اطلاعاتی، پهنای باند و … میشود به صورتی که سرور مجازی یا اختصاصی میزبان سایت دچار کندی شده که به دلیل حجم بالای پردازش سیستم دچار وقفه و اختلال و یا حتی قطعی کامل و از دسترس خارج شود.

این حملات طیف گسترده ای از منابع و سایت های مختلف را هدف قرار داده اند از سرورهای بانک ها تا سایت های خبری و … این حملات باعث ایجاد یک چالش بزرگ برای مدیران و کاربران این سیستم ها شده است.

آشنایی با حملات DOS و DDOS

تفاوت بین DOS و DDOS در این است که در حملات DOS هکر از یک سیستم به صورت مستقیم برنامه خود را اجرا و درخواست ها را ارسال میکند ولی در حملات DDOS هکر از چندین سیستم مختلف و یا کامپیوترهای موجود در شبکه برای اجرای برنامه خود استفاده میکند در این نوع حملات هکر امکان دارد از کامپیوتر شما برای حمله به سیستم دیگری استفاده کند به شکلی که کنترل کامپیوتر شما را به دست گرفته و از آن برای حمله به دیگر سرویس ها استفاده میکند.

هدف از هر دو حمله قطع دسترسی کاربران معتبر به سرویس هاستینگ و سرور مورد حمله، می‌باشد.

یکی از نشانه های حملات DDOS افت زیاد سرعت لود سایت و سرور میزبان می‌باشد.

روزانه انجام بیش از ۲۰۰۰ حمله DDOS در سرتاسر جهان توسط شبکه Arbor گزارش شده است.

طبق گزارش های ارائه شده در سطح جهانی، حدود یک سوم حوادثی که باعث از کارافتادگی و داون شدن سرورها میشود مربوط به حملات DDOS میباشد.

روش جلوگیری از حملات DDOS :

آشنایی با حملات DOS و DDOS

– برای جلوگیری از چنین حملاتی ابتدا لازم است از سیستم عامل های آپدیت شده و به روز استفاده شود.

– استفاده از برنامه فایروال قوی در سیستم ها و سرورها میتواند برای جلوگیری از چنین حملاتی مفید باشد. با استفاده از فایروال آی پی هایی که تقاضای زیادی به سرور ارسال کرده اند بلاک میشوند.

– نصب ابزارهای امنیتی و بروزرسانی آنها باعث کاهش آسیب پذیری سرور میشوند.

– چنانچه مدیر سرور از مصرف معمول منابع سرور آگاه باشد سریعا میتواند پی به وجود چنین حملاتی ببرد و آنها را برطرف نماید. یکی از اقدامات مناسب ، استفاده از یک سیستم مانیتورینگ کناسب می باشد.

– چنانچه کاربران مشکوک به انجام چنین حملاتی یا حملات مشابه شدند بهترین کار این است که این مورد را به مدیر سرور خود اطلاع دهند..!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.