سرور های اچ پی

سرور های اچ پی

سرور های اچ پی

سرور های اچ پی

سرورهای UCS سیسکو

سرورهای UCS سیسکو

 Cisco UCS  که مخفف عبارت Unified Computing System Cisco  میباشد از تکنولوژیهای جدید سیسکو در دیتاسنترها در رده enterprise  میباشد که مربوط به سرورهای UCS سیسکو میشود و از نوآوری های خاصی در سرورهای خود بهره برده است.Cisco UCS  یک معماری Fabric  محور میباشد (fabric  از مفاهیم و فناوریهای جدید سیسکو در بخش شبکه در دیتاسنترها میباشد) که توانایی عبور ، آنالیز و مدیریت انواع ترافیک های LAN,SAN,Management را درون یک بستر واحد به ما میدهد.

در این سرورها یک معماری و ساختار جدید پیاده سازی شده است که باعث شده کمپانی Cisco از مابقی رقبای خود در حوزه تولید سرور و سرورهای blade  کاملا جلو بیفتد.در این معماری لایه های compute,storage ,network  با هم تلفیق شده و از یک نقطه مرکزی قابل مدیریت میباشد که همین باعث شده هزینه های  سازمان بشدت کاهش پیدا کرده و انعطاف پذیری سازمان در ارائه سرویس بالا برود.شبکه 10G  و  40G  در این معماری براحتی قابل استفاده میباشد و ترافیک FCOE  نیز بدون نیاز به سوئیچ مجزا در شبکه رد و بدل میگردد.مصرف برق نیز در این سرورها کاهش یافته و از تکنولوژی های مدیریت توان مصرفی بهره میبرد.

Cisco UCS  تنها پلتفرمی است که سرورهای Blade  و سرورهای Rackmount  را روی یک شاسی و در یک unified fabric  یکجا مدیریت میکند. کل بار مدیریتی مجموعه سرورها و به کلی fabric   از یک نقطه مرکزی انجام میشود که همین موضوع صرفه جویی بسیاری در نگهداری ، مدیریت و مانیتورینگ مجموعه خواهد داشت.در سرورهایUCS  سیسکو ما سطح بالایی از availability   را در طراحی دیتاسنتر و سرور نسبت به حالت قدیمی و سنتی خود شاهد هستیم که خیره کننده میباشد.شبکه در حالت active-active  پیاده میشود که این موضوع برای ما failover  را هم در سطح سوئیچ و هم در سطح کارت شبکه که Cisco VIC  یا Cisco Virtual Interface Card  نام دارد به ارمغان می آورد. در این ساختار جدید از حالت unified fabric  پشتیبانی میگردد که میتوان همه ترافیک lan  و SAN را از یک بستر انتقال داد و کل مجموعه سوییچها و سرورها را از یک نقطه مرکزی توسط نرم افزار Cisco UCS Manager  مدیریت کرد.

در سرورهای UCS Cisco سعی بر آن شده است تا از مفهوم فیزیکی بودن یک سرور فاصله گرفته شود و مفهمومی منطقی به آن داده شود به طوری که به هر تیغه سرور یا هر blade  مجموعه ای از مشخصات که هویت آن سرور را تعریف میکند ( آدرس mac  ، آدرس wwn  ، تنظیمات Raid ،اختصاص vlan  به کارت شبکه ، ترتیب بوت سرور ، پورت های کارت شبکه و uid  خاص آن سرور و ...  ) اختصاص داده میشود و سرور با آن مشخصات شروع به فعالیت میکند.در حقیقت  یک سری مشخصات network,storage و ... مطابق با نیاز خود برای یکی از سرورها تعریف میکنیم و سرور ما با این مشخصات بالا آمده و کارمیکند.حال اگر به هر دلیلی یکی از تیغه های سرور ما fail  کند مشخصات و منابع تعریف کرده ما بصورت اتوماتیک روی یک سرور دیگر واقع در مجموعه سرورها اختصاص داده شده و سرور سریعا بالا آمده و شروع بکار میکند که به این حالت stateless computing  میگوییم . سرورهای UCS  درون یک شاسی  6 یونیت نصب میشوند که معمولا این شاسی مدل 5108 میباشد و توانایی نصب سرورهای Rackmount  و Blade  سیسکو را با چیدمان های مختلف در درون خود دارد.

تکنولوژی ها و فناوری های زیر در ساخت و پیاده سازی سرورCisco UCS  بکار برده شده که در مقاله ای جدا شرح داده خواهند شد :

  • Cisco UCS fabric interconnects
  • Cisco fabric extenders
  • Cisco UCS virtual interface card
  • Cisco SingleConnect Technology

با توجه به بالا بودن قیمت خرید تجهیزات سرور های Cisco UCS لزوم آنالیز دقیق محیط دیتاسنتر و بررسی workload  کاری هر سازمان نقش تایین کننده ای در تعیین مدل ، معماری و قیمت تجهیزات خواهد داشت.

آموزش آپگرید کردن IOS سوئیچ سیسکو

آموزش آپگرید کردن IOS سوئیچ سیسکو

برای آپگرید نمودن سیستم عامل سوئیچ های سیسکو که IOS نام دارند مراحل زیر را به ترتیب طی نمایید:

  1. اتصال به سوئیچ از طریق کابل کنسول (در سوئیچ های جدید از طریق پورت usb روی سوئیچ و  اتصال کابل usb مربوطه به سیستم و با استفاده از یک برنامه مانند putty به سوئیچ متصل میشویم)
  2. رفتن به مد privilage با دستور enable
  3. اجرای دستور show version و بدست آوردن مدل سوئیچ  و ورژن ios موجود
  4. دانلود ios مورد نظر از سایت cisco مطابق با مدل سوئیچ
  5. اجرای دستور :show flash و یا :dir flash جهت مشاهده اینکه آیا فضای کافی جهت  ذخیره فایل ios  روی حافظه فلش وجود دارد یا نه
  6. نصب نرم افزاری مانند solarwinds tftp server روی سیستم متصل به سوئیچ جهت آپلود فایل ios
  7. کپی فایل ios دانلود شده از سایت سیسکو روی حافظه فلش سوئیچ با دستور :copy tftp flash
  8. سپس به مد configure terminal رفته و با دستور boot system newiosimage.bin ترتیب بوت سوئیچ را روی ios جدید میگذاریم.( فایل newiosimage.bin در این مثال اسم فایل ios کپی شده میباشد)
  9. با دستور show boot مطمئن میشویم که بوت سوئیچ از روی فایل جدید میباشد
  10. سپس با دستور reload سوئیچ را ریستارت میکنیم.

مشخصات سوئیچ 2960 سیسکو

مشخصات سوئیچ 2960 سیسکو

سوئیچ 2960 سیسکو ، یکی از پراستفاده ترین سوئیچ های لایه دو سیسکو در سازمانها و شرکت ها میباشد. این سوئیچ در مدل 3 لایه ای سیسکو در لایه Access  مورد استفاده قرار میگیرد. به این معنا که سیستمهای کاربران، دوربین های مداربسته و دستگاه هایی که نیاز به برقراری ارتباط با شبکه را دارند به این نوع سوئیچ متصل میشوند، در حقیقیت نقطه اتصال کاربران به شبکه همین سوئیچ 2960 سیسکو میباشد. البته قابل ذکر است این مدل سوئیچ های سیسکو End-of-Life  و End-of-sale شده است و سوئیچ سری Catalyst 2960-X  و Catalyst 2960-XR جایگزین آنها شده است. این سوئیچ ها مجهز به پورت گیگابیت بوده و stackable  میباشند ، به این معنا که برای افزایش توانایی سوئیچ ها میتوانیم دو تا هشت سوئیچ شبکه سیسکو را از طریق پورتهای خاصی بنام stack  بهم وصل کنیم  که در این صورت به پهنای باند 80Gbps  میرسیم. البته در سری سوئیچ های جدید سیسکو، این تکنولوژی FlexStack  نام گرفته است. در این تکنولوژی پس از stack  شدن، همه سوئیچ ها از طریق کابل مخصوص و اعمال تنظیمات لازم، یک سوئیچ منطقی واحد بوجود می آید که کار مدیریت همه سوئیچ ها و پورت سوئیچ ها به راحتی از طریق همین یک سوئیچ انجام میگیرد.

سوئیچ  جدید  Cisco 2960-XR کمی قابلیتهای لایه 3 را ارائه کرده و قابیلت POE  نیز در هر دو سری  و XR میتواند وجود داشته باشد.POE  استانداردی است که از طریق کابل شبکه برق تجهزات مورد نظر تامین میشود. استاندارد POE+  در این سوئیچ ها تونایی تولید 740 وات برق برای تجهیزات شبکه را دارد. این سوئیچ ها در مدلهای 24 پورت و 48 پورت عرضه شده و قابلیت ارائه 4 پورت فیبرنوری با سرعت گیگابیت و یا 2 پورت فیبرنوری با سرعت 10G  میباشد. مدیریت دستگاه یا ازطریق web UI  ، محیط کامند (CLI ) و یا از طریق SNMP  امکانپذیر است. در قابلیتهای لایه 3 این سوئیچ که در مدل XR قابل مشاده است میتوان به پشتیبانی از روتینگ پروتکل OSPF  ،  RIP  و  static route اشاره کرد که البته توانایی های یک سوئیچ لایه 3 سیسکو مثل 3750 را تمام و کمال نخواهد داشت ولی کمی دست ادمین شبکه را باز گذاشته است. تکنولوژی Cisco EnergyWise  برای صرفه جویی در مصرف برق در این سوئیچ بکار رفته است. ظرفیت Mac Address Table آن 16 کیلوبایت میباشد و قابلیلتهای امنیتی دستگاه پشتیبانی از استاندارد 802.1X ، Serial Port Analyzer (SPAN)  و BPDU Guard  را شامل میشود.

سوئیچ 2960 سیسکو در مدل های مختلف عرضه شده که اختلاف مدلهای مختلف آن در تعداد پورتهای سوئیچ، تعداد و نوع پورتهای uplink ، ورژن IOS  و پشتیبانی از استاندارد POE  خلاصه میشود. انواع سوئیچهای 2960 سیسکو با پارت نامبرهای مربوطه به شرح زیر میباشد :

WS-C2960X-48FPD-L

WS-C2960X-48LPD-L

WS-C2960X-24PD-L

WS-C2960X-48TD-L

WS-C2960X-24TD-L

WS-C2960X-48FPS-L

WS-C2960X-48LPS-L

WS-C2960X-24PS-L

WS-C2960X-48TS-L

WS-C2960X-24TS-L

WS-C2960X-24PSQ-L

WS-C2960X-48TS-LL

WS-C2960X-24TS-LL

WS-C2960XR-48FPD-I

WS-C2960XR-48LPD-I

WS-C2960XR-24PD-I

WS-C2960XR-48TD-I

WS-C2960XR-24TD-I

WS-C2960XR-48FPS-I

WS-C2960XR-48LPS-I

WS-C2960XR-24PS-I

WS-C2960XR-48TS-I

WS-C2960XR-24TS-I

مجازی سازی سرور

مجازی سازی سرور یا Server Virtualization از تکنولوژی های نوپا و تقریبا جدید  ( نه خیلی جدید ) درشبکه ها و دیتاسنترها بشمار میرود.البته چند سالی هست که از این تکنولوژی در دیتاسنترها و مراکز داده سازمانها و شرکتها استفاده میشود ولی با توجه به پیچیده بودن پیاده سازی قابلیتهای پیشرفته مجازی سازی و حساس بودن بستر مجازی سازی ( بدلیل قرارگرفتن تعداد زیادی ماشین مجازی روی یک سرور ) لزوم استفاده از کارشناسان متخصص دراین حوزه جهت پیاده سازی استاندارد اجتناب ناپذیر است.این مهم بخصوص در مواردی که سرویس های مهمی مانند اکتیودایرکتوری ، انواع دیتابیس ، میل سرور ، وب سرور ، اتوماسیون اداری و انواع ماشین های مجازی در حال سرویس دادن به کاربران است نمود پیدا کرده و اختلال ثانیه ای این سرویس ها برای سازمانها ، موسسات و شرکتها خطر بزرگی محسوب میشود.

مجازی سازی سرور چیست

مجازی سازی سرور یکی از انواع مجازی سازی (virtualization) در دیتاسنترها بشمار میرود و به جرات میتوان گفت تمام دیتاسنترهای مدرن و امروزی از این تکنولوژی در بستر شبکه خود استفاده میکنند زیرا صرفه اقتصادی داشته هزینه های سازمان را کاهش میدهد ، مدیریت شبکه را راحت تر کرده و قابلیتهای خوبی به مدیر شبکه در زمینه توسعه و بسط شبکه اعطا میکند . مجازی سازی سرور این امکان را به ما میدهد که چندین سیستم عامل بتوانند درکنار هم و بصورت ایزوله از هم ( مانند چند سرور فیزیکی جدا ) روی یک سرور فیزیکی نصب شوند و به فعالیت بپردازند. در این حالت هدررفت منابع پردازشی سرور فیزیکی کمتر خواهد بود و ما قادر خواهیم بود چندین  سیستم عامل (ماشین مجازی ) و سرویس مختلف را همزمان روی یک سرور فیزیکی در آن واحد اجرا کنیم. در این حالت لایه ای بنام هایپروایزر یا hypervisor  مابین ماشین های مجازی و سرور فیزیکی قرار گرفته و نحوه تخصیص منابع پردازشی ( سی پی یو ، رم ، شبکه ، فضای ذخیره سازی دیسک ) به ماشین های مجازی را مدیریت میکند و به عنوان واسط و کنترلر لایه میانی عمل میکند. در  vmware این هایپروایزر ESXi نام دارد که آخرین ورژن آن در حال حاضر esxi 6.7 میباشد.در شکل زیر سرورهای فیزیکی مشاهده میشود که روی هر کدام از سرورها یک لایه واسط مدیریتی به نام VMware ESXi نصب شده است و روی این لایه که هایپروایزر نام دارد تعدادی virtual machine  یا ماشین مجازی وجود دارد.  هر ماشین مجازی یک سیستم عامل دلخواه ( ویندوز ، لینوکس ، مکینتاش و ... ) به همراه برنامه ها و تنظیمات مختلف میباشد که منابع پردازشی خود را از سرور فیزکی که همان هاست ESXi میباشد دریافت میکنند.


انواع نرم افزارهای مجازی سازی

در دنیای مجازی سازی مدعیان زیادی اقدام به طراحی و تولید نرم افزار و راهکارهای مجازی سازی نموده اند که بدون شک محبوبترین آنها شرکت VMware میباشد. شرکت vmware در تولید و ارائه راهکارهای مربوط به مجازی سازی و کلود یا رایانش ابری همیشه پیشرو بوده است و محصولات آن در اکثر مراکز داده و شرکتها و سازمانها نصب و درحال استفاده است. لیست زیر محصولات شرکتهای مختلف که راهکارهای خود را در زمینه  تکنولوژی های مربوط به مجازی سازی تولید و ارائه کرده اند را نشان میدهد :

  • مایکروسافت هایپروی   ( Microsoft Hyper-V )
  •   KVM محصول کمپانی ردهت
  • محصول شرکت سیتریکس XenServer 
  • محصول مجازی سازی شرکت vmware  بنام vSphere

 


 

مجازی سازی سرور با Citrix

یکی دیگر از محصولات پرقدرت مجازی سازی سرور ، XenServer بوده که محصول شرکت سیتریکس میباشد و بر پایه هایپروایزر Xen  کار میکند. XenServer  یا به اختصار Xen  یک محصول اپن سورس و رایگان بوده و بسیار قابل اعتماد و پایدار میباشد.این محصول قابلیتهای پیشرفته مجازی سازی برای دیتاسنترهای امروزی را دارا بوده ولی همچنان از vmware که لیدر صنعت مجازی سازی بوده عقب میباشد.از قابلیتهای هایپروایزر سیتریکس میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • XenMotion که برای جابجایی ماشین مجازی بصورت live به سرور دیگر بکار میرود.
  • قابلیت Live Storage Migration برای جابجایی دیسک ماشین مجازی به یک دیتااستور دیگر
  • قابلیت high availability مشابه HA در vmware
  • قابلیت  memory overcommit برای استفاده اشتراکی از حافظه رم بین ماشین های مجازی
  • قابلیت site-to-site disaster recovery مشابه SRM  در vmware که برای ریکاورکردن ماشین های مجازی در مواقع بحران استفاده میشود.
  • قابلیت استفاده از vGPU برای ماشین های مجازی
  • قابلیت USB Pass-Through برای اتصال فلش usb به ماشین های مجازی

 


 

مجازی سازی سرور با VMware

محصول VMware vSphere نرم افزار و راهکار مجازی سازی سرور شرکت vmware محسوب میشود. هسته اصلی این محصول vmware esxi میباشد که روی سرورهای فیزیکی موجود در دیتاسنتر نصب شده و ماشین های مجازی روی این hypervisor نصب شده و بالا می آیند.این هایپروایزر از نوع bare-metal بوده به این معنا که مانند vmware workstation وابستگی به سیستم عامل میزبان برای نصب ندارد و esxi مستقیما روی سرور نصب میگردد.انواع سیستم عامل ها و پلتفرم ها ( ویندوز ، مکینتاش ، لینوکس ، یونیکس و ... ) میتواند بصورت ماشین مجازی یا به اصطلاح vm روی سرورهای ESXi  نصب و راه اندازی گردند بدون اینکه اختلالی در کار یکدیگر ایجاد کنند.ایجاد کلاسترینگ در شبکه بوسیله هایپروایزر esxi و مجموعه ابزارهای موجود در نرم افزار vmware vsphere بسادگی ایجاد میشود و در صورت بروز مشکل در سرورهای فیزیکی دیتاسنتر ، سرویس ها و ماشین ها مجازی بدون قطعی و down time و یا با حداقل قطعی بکار خود ادامه دهند.آخرین ورژن esxi در حال حاضر 6.7 بوده و نسبت به نسخه قبلی خود یعنی 6.5 بهبودها و پیشرفتهای خوبی داشته است. نکته ای که باید ذکر شود نصب vmware esxi به تنهایی بستر مجازی سازی را تکمیل نکرده و لازم است از دیگر ابزارهای موجود در محصول vsphere استفاده نمود.نرم افزار vmware vCenter دیگر کامپوننت کاربردی دیگر در مجموعه نرم افزاری vsphere بوده که خیلی از قابلیتهای پیشرفته یک دیتاسنتر واقعی با نصب و تنظیم این نرم افزار میسر شده و قابلیتهای قدرتمندی را به بستر مجازی ما اضافه میکند.


 

مجازی سازی با مایکروسافت Hyper-V

مایکروسافت هایپروی ( Microsoft Hyper-V  )  محصول مجازی سازی سرور شرکت مایکروسافت برای اولین بار در ویندوز سرور 2008 نسخه R2 معرفی شد.در نسخه های ابتدایی کمی این نرم افزار ضعیف بود ولی با معرفی قابلیتهای پیشرفته تر در آن مانند Live Migration  وارد رقابت با دیگر محصولات مجازی سازی گردید. قابلیت Live migration امکان انتقال و مهاجرت یک ماشین مجازی از یک سرور به سرور دیگر بدون خاموش شدن یا قطع شدن ماشین مربوطه را میدهد. hyper-v از طریق نصب رل مربوطه در ویندوز سرور نصب میگردد و از دو طریق پاورشل مایکروسافت و کنسول گرافیکی hyper-v manager قابل مدیریت و پیکره بندی میباشد. از دیگر قابلیتهای هایپروی میتوان به توانایی ایجاد snapshot از ماشین های مجازی ، اختصاص حافظه رم بصورت پویا به ماشین مجازی ، وجود نسخه مشابه از هایپروی در ویندوز 8 به بعد ، محیط کاربری آسان ، مدیریت بستر مجازی سازی با powershell و معرفی فرمت ذخیره سازی جدید VHDX اشاره کرد.


 

مجازی سازی در لینوکس ( KVM )

KVM  یا Kernel-Based Virtual Machine  پیاده سازی مجازی سازی با سیستم عامل لینوکس را ممکن میکند و در حقیقت هسته لینوکس را تبدیل به یک نوع هایپروایزر به نام KVM  میکند. KVM  توسط شرکت Redhat توسعه پیدا کرده است. نکته ای که در خصوص مجازی سازی با KVM  وجود دارد این است که در این محصول تمام منابع پردازشی که در اختیار کاربر داده میشود بصورت اختصاصی بوده و به کاربر دیگری اختصاص داده نخواهد شد به همین دلیل در KVM  فروش Overselling یا فروش افراطی را شاهد نخواهیم بود ( توضیح overselling در این مقاله ). مجازی ساز KVM یک محصول اپن سورس بوده و اولین بار در سال 2006 معرفی گردید. از قابلتیهای نرم افزار مجازی سازی KVM میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • بهره گیری از SELinux و sVirt برای بالابردن امنیت و بحث isolation بین ماشین های مجازی
  • پشتیبانی از live migration یا انتقال ماشین مجازی از یک هاست یه یک هاست دیگر
  • پشتیبانی از استفاده از منابع پردازشی سیستم بصورت Overcommitting
  • پشتیبانی از KSM یا Kernel Same-page Merging برای حذف صفحات حافظه تکراری و کاهش حافظه مصرفی

با این مقدمه خاطرنشان میشود که شرکت بار سنگین طراحی ، پیاده سازی و مانیتورینگ سرویس مجازی سازی شما را به عهده گرفته و خاطر شما را آسوده میکند.

خدمات مجازی سازی سرور با VMware  را با سیسکو پردازش تجربه کنید

    

خرید سرور اختصاصی لینوکس و ویندوز

خرید سرور اختصاصی لینوکس و ویندوز

سرور اختصاصی نوعی کامپیوتر با مشخصات سخت افزاری بسیار بالا میباشد که به منظور انجام خدماتی لازم هست که بصورت 24 ساعته روشن باشد. به همین دلیل نیز قطعاتی که در سرورها استفاده میگردد اندکی متفاوت هستند تا در تعداد ساعات بسیار بالایی را بتوانند نسبت به کامپیوترهای معمولی روشن بمانند.

خود سرورها به چند نوع میتواند تقسیم میگردد که سرور اختصاصی نوعی از آنها میباشد. در سرور اختصاصی تمامی منابع یک سرور بصورت کامل در اختیار شما قرار دارد که شما میتوانید بصورت کامل از آن جهت وب سایت یا خدمات خود استفاده کنید.

چرا سرور اختصاصی ؟

همانطوری که میدانید مهمترین بخش از یک کسب و کار الکترونیکی و یا وب سایت اطلاعات آن میباشد. هنگامی که کاربران سایت یا کسب و کار زیاد میگردد، منابع زیادی نیز برای پردازش درخواست های کاربران نیاز هست. این منابع شامل CPU ، RAM ، HDD و ترافیک شبکه میباشد. هنگامی که وب سایتی روی هاست اشتراکی و یا سرور مجازی در حال سرویس دهی میباشد و کاربران و درخواست های کاربران سایت و یا کسب و کار افزایش میابد بایستی منابع بیشتری در اختیار برنامه خود قرار دهند و لازم هست که برای این منظور سایت و خدمات خود را به سرور اختصاصی منتقل کنند. در سرور اختصاصی همانطوری که گفته شد تمامی منابع ذکر شده بالا در اختیار شما قرار دارد که بتوانید خدمات خود را به نحو احسنت برای کاربران خود نمایش دهید.

بسیاری از شرکت ها نیز نه صرفا به دلیل منابع زیاد، بلکه به دلیل اطمینان از اطلاعات خود ترجیح میدهند که از سرور اختصاصی استفاده کنند تا اطلاعات مهم و کاری آنها روی سرور هاست اشتراکی و یا VPS روی HDD اشتراکی نباشد. البته HDD روی VPS ها نیز تقریبا بصورت اختصاصی میباشد و فقط سرعت آنها بسته به استفاده سایر VPS ها و محدودیت ها به اشتراک گذاشته میشود.

همچنین در سرورهای اختصاصی با توجه به اینکه تمامی دسترسی ها در اختیار شما میباشد، میتوانید عملیات متفاوتی را نیز روی سرور خود جهت بازدهی بیشتر انجام دهید. مثلا میتوانید هر نوع دیسک را با هر شرایطی Raid کنید تا امنیت اطلاعات بیشتری را داشته باشید.

مجازی سازی در سرور اختصاصی

روی سرورهای اختصاصی با توجه به اینکه امکان استفاده از تمام قدرت سخت افزاری را دارید حتی میتوانید سرور خود را با مجازی ساز ها به چند سیستم عامل و چند کاربر مختلف تقسیم کنید و هر VM یا سرور مجازی را به کاری مجزا اختصاص دهید که هر کدام میتوانند سیستم عامل مجزا نیز داشته باشند. به عنوان مثال پروژه شما دارای 2 قسمت برنامه نویسی و یا دیتابیس باشد میتوانید با 2 VM سرویس خود را بازدهی بیشتری ارائه دهید.

و نیز در سرورهای اختصاصی با توجه به اینکه هر سرور با پورت کار شبکه اختصاصی خود به شبکه روی دیتاسنتر متصل میگردد بنابراین عملا اشتراک زیادی در میزان پهنای باند مجاز نیز اعمال نمیگردد.

سرورهای اختصاصی ارائه شده در فراسو توسط حرفه ای ترین کارشناسان متخصص حوزه شبکه و هاستینگ، کانفیگ و راه اندازی میگیرد که شما میتوانید با خیال آسوده  فقط به کسب و کار خود بپردازید.